- Startsida - Hjälp - Diskutera programmen -

Programmappsfixaren 1.21

Om du stör dig på att programmappen (t ex c:\program) eller systemmappen (t ex c:\windows\system32) öppnas när du startar datorn kan Programmappsfixaren hjälpa dig. Programmet letar upp fel i registret och lagar dessa. På några sekunder löser du problemet, inga speciella kunskaper behövs.

Nyhet: I den senaste versionen av Programmappsfixaren lagar programmet även felaktigheter som gör att systemmappen startar med Windows.

Klicka här om du vill läsa om vad problemet beror på.

Ladda ned Programmappsfixaren (23,2 kB, uppdaterad 21 feb 2004)

Programmappsfixaren

Kommentarer


Windowsnytt, 11 november 2005
Mappen C:\Program öppnas vid inloggning
Har du problem med ovanstående? Du är inte ensam, detta har irriterat mången Windowsanvändare till vansinne. På nedanstående webbsida finns ett litet program som löser problemet åt dig i fortsättningen, komplett med en utförlig förklaring till varför detta uppstår.

PC för Alla, "Nätets 101 bästa gratisprogram", nummer 3 (2005)
Ser till att programmappen inte öppnas varje gång du startar datorn.

PC för Alla, "Fixar klassiskt problem", nummer 6 (2004)
Har du råkat ut för att programmappen öppnas varje gång du startar datorn? Det fixar Programmappsfixaren. Installera och kör programmet och problemet är löst. Vill du veta vad felet beror på kan du kolla i programmets hjälpfil.

Windowsnytt, 24 februari 2004
Stör du dig på att Windows öppnar program-mappen så fort du loggar in? Långt ifrån alla råkar ut för det här problemet, men för de som gör det är det synnerligen irriterande (undertecknad har erfarenheten). Det här lilla programmet fungerar med alla Windowsversioner och åtgärdar denna bugg. De som har trubbel med att systemmappen öppnas kan också hjälpas medelst detta program.

PC för Alla, nummer 7 (2001)
En av Windows märkliga buggar är att ibland öppnas mappen Program automatiskt när du startar datorn. Det hela går att fixa med hjälp av ett litet praktiskt hjälpprogram. Det heter Programmappsfixaren och är gratis. Programmet är bara på 13,8 kilobyte och svenskt.
  Här på webbplatsen hittar du dessutom lite andra småprogram som kanske kan locka.

+ Smart liten buggfix
- Begränsad funktion

Betyg: 8 av 10

Windowsnytt, 16 mars 2001
Har du råkat ut för att mappen c:\program startas upp varje gång du loggar in i Windows? Det här problemet är ett av de vanligaste felen med Windows, och det är det felet som Programmappsfixaren är till för att hjälpa. Efter installationen av programmet så är problemet helt enkelt löst.