- Startsida - Hjälp - Diskutera programmen -

Floginim 1.00

Är du sugen på att gå en minigolfrunda så testa Floginim. Med Floginim, som är en restprodukt av ett skolprojekt, kan du testa din golftalang. Spela själv eller mot någon annan (även nätverksspel stöds). Det finns fler än 150 banor att testa din skicklighet på, och om du tröttnar på dessa kan du alltid göra egna banor i editorn som följer med spelet.

Ladda ned Floginim (377 kB, uppdaterad 2 maj 2004).

Vill du också spela?

Floginim är skapat av: Jakob Björk, Jan Carlsson, Björn Dahlin, Emanuel Lanéo, Marcus Hermansson och Per-Erik Kristensson

Kommentarer

PC för Alla, "Nätets 101 bästa gratisprogram", nummer 3 (2005)
Bangolfspel där du bestämmer hur banorna ser ut. Sedan är det bara att försöka slå i "spikarna".

PC för Alla, nummer 7 (2004)
I förra numret tipsade vi om hur du på Pekspro.com kommer till rätta med att programmappen öppnas varje gång du startar datorn. Nu finns här även ett minigolfspel som kan spelas i nätverk eller lokalt. Du kan också göra egna banor.

Windowsnytt, 4 maj 2004
Minigolfsäsongen har nu börjat på allvar i Sverige, så även i freeware-världen. Det här är nämligen ett nytt minigolfspel för de regniga dagarna när minigolfbanorna är stängda. Hela 150 banor finns ingår i detta svenska spel, och du kan även spela i nätverk. Med en inbyggd editor kan du enkelt skapa egna banor. Svinga klubban och kör hårt!